De Ridder BV

Product spotlight - tafeltennis

Product spotlight – tafeltennis

Wie herinnert zich de tafeltennistafel op de middelbare school niet? Tafeltennis is een sociale sport die mensen bij elkaar brengt. Samen sporten helpt bij het opbouwen van gemeenschapsgevoel en stimuleert sociale interactie tussen bewoners. Om dat balletje naar de overkant te krijgen heb je focus nodig. Even weg uit je hoofd en lekker in je lijf!

Inhoudsopgave

ISO GECERTIFICEERD

Aantoonbaar toekomstgericht

Bij De Ridder BV gaan we ver voor onze klanten en partners. Met trots dragen we onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement en onze ISO 14001 certificering voor milieumanagement.

Flexibele optie voor elke ruimte

De Sponeta S7-63i Allround Compact is een officiële wedstrijdtafel. Het model is ontworpen voor intensief gebruik en het stevige metalen onderstel maakt deze tafel super duurzaam. Deze tafel is na gebruik makkelijk in te klappen en weg te rollen. Dit maakt de S7-63i Allround Compact ideaal voor kleinere ruimtes of ruimtes die voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Ook buiten een balletje slaan

De Sponeta S6-80e outdoor tafeltennistafel is ontworpen voor permanent en intensief buitengebruik. De tafel is gemaakt van roestvrij staal en melamine. Onderhoudsarm, kleurvast, makkelijk te verplaatsen als dat moet en duurzaam – een uitstekend alternatief voor traditionele, grauwe betonnen tafels. Ideaal voor intensief gebruik in elke buitenomgeving.

Vacatures

De Ridder, een innovatieve werkplek waar we jou waarderen.

We bieden een dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontplooien en met ons mee kunt groeien. Als jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht, collegiaal en gepassioneerd bent, geloven we dat jij bij ons het verschil kunt maken.

Waarom kies je voor tafeltennis?

Tafeltennis, ook bekend als pingpong, is een sport die vanwege zijn toegankelijkheid en veelzijdigheid door veel mensen als leuk wordt ervaren. De eenvoudige basisregels maken het makkelijk om te leren, en het vereist geen dure uitrusting, wat de drempel om te beginnen laag houdt. Het is een sport die geschikt is voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, waardoor zowel kinderen als volwassenen er plezier aan kunnen beleven. Tafeltennis biedt fysieke voordelen, zoals verbeterde reflexen en conditie, en mentale voordelen, zoals verhoogde concentratie en strategisch denken. Het snelle tempo en de precisie die nodig zijn, maken het spel spannend en uitdagend, terwijl het ook een sociale activiteit is die je met vrienden, familie of in een club kunt beoefenen. Bovendien heeft tafeltennis weinig ruimte nodig, waardoor het ideaal is voor binnenshuis en kleine ruimtes. De mogelijkheid om door oefening snel vooruitgang te boeken en de variatie in technieken houden het interessant en afwisselend. Al deze elementen samen maken tafeltennis een aantrekkelijke en plezierige sport voor velen.

Vraag meer informatie aan

Laatste nieuws