De Ridder BV

Product spotlight – Pickleball en Boksen

Beweging biedt een belangrijke meerwaarde voor ontspanning door zowel fysieke als mentale voordelen te combineren. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het verminderen van stresshormonen zoals cortisol en stimuleert de aanmaak van endorfines, de natuurlijke ‘feel-good’ chemicaliën van het lichaam. Dit leidt tot een verbeterd humeur en een gevoel van welzijn. Daarnaast bevordert fysieke activiteit de ontspanning van spieren en helpt het bij het verlichten van spanning die zich in het lichaam kan ophopen door dagelijkse stress. Beweging, of het nu gaat om een rustige wandeling, samen een intensief potje pickleball of lekker sparren in de boksring, kan ook een vorm van meditatie zijn die de geest tot rust brengt en zorgt voor een betere focus en helderheid. Door een actieve levensstijl te onderhouden, wordt niet alleen de fysieke gezondheid verbeterd, maar wordt ook een belangrijke basis gelegd voor mentale ontspanning en veerkracht in het dagelijks leven.

Inhoudsopgave

ISO GECERTIFICEERD

Aantoonbaar toekomstgericht

Bij De Ridder BV gaan we ver voor onze klanten en partners. Met trots dragen we onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement en onze ISO 14001 certificering voor milieumanagement.

Boksen met de beste handschoen

Of je nou een beginnende vechtsporter bent of jaren ervaring hebt, de basis van boksen is een goede handschoen. De Super Pro Combat Gear ACE handschoen heeft een stevige PU coating en een binnenkant van zacht schuim, veilig en comfortabel. Ook heeft deze handschoen een extra lange klittenbandsluiting. Dat biedt extra ondersteuning voor de pols en de handschoenen gaan zo makkelijker aan en uit.

De nieuwste trend in balspellen

Pickleball combineert badminton, tennis en tafeltennis. Het is de nieuwe sporttrend voor alle leeftijden en niveaus. Pickleball speel je met een speciale bat en plastic ballen. De bal gaat minder hard en je speelt het op een kleiner veld. Je hoeft dus geen expert te zijn of super fit, iedereen kan meedoen! Je speelt Pickleball niet alleen met je lijf, maar ook met je hoofd. De non-volley zone voegt een strategisch element toe aan het spel.

Vacatures

De Ridder, een innovatieve werkplek waar we jou waarderen.

We bieden een dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontplooien en met ons mee kunt groeien. Als jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht, collegiaal en gepassioneerd bent, geloven we dat jij bij ons het verschil kunt maken.

Laatste nieuws