De Ridder BV

Acquisitie-Leba-Sport

Leba Sport gaat op in De Ridder BV: Samen sterker in sport, spel en recreatie!

Assendelft, oktober 2024 – Met veel trots en enthousiasme maken wij bekend dat Leba Bakker Sport BV per 1 september 2024 als Leba Sport verder is gegaan als onderdeel van De Ridder BV. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de jarenlange succesvolle samenwerking tussen onze twee bedrijven en biedt een uitgebreid aanbod van artikelen die sport, gezondheid en beweging bevorderen.

Inhoudsopgave

Voor Gert Mulder, General Manager van De Ridder, is het een van de eerste wapenfeiten sinds hij per 1 juli terugkeerde bij De Ridder als General Manager. Hij is trots dat hij Leba Sport mag verwelkomen als onderdeel van De Ridder. “Al jaren werken De Ridder en Leba Sport intensief samen op het gebied van sport en beweging. Daarnaast is er een grote overlap in onze klantengroepen, zoals overheid, zorg en onderwijs. Wij krijgen de kans onze klanten nóg beter te bedienen door een uitgebreider assortiment. Daarnaast halen we met Leba Sport ook veel specialistische productkennis in huis.”

 

Ook benadrukt Gert Mulder het duurzame DNA dat beide bedrijven delen. “Als onderdeel van Bunzl zijn we toegewijd aan de Race to Zero van de VN en streven we naar volledige CO2-neutraliteit in 2050. We helpen klanten ook bij duurzame keuzes, zoals alternatieven voor verpakkingen en transport én het verduurzamen van het productportfolio. Ook Leba Sport draagt bij aan de verduurzaming De Ridders productaanbod.”

ISO GECERTIFICEERD

Aantoonbaar toekomstgericht

Bij De Ridder BV gaan we ver voor onze klanten en partners. Met trots dragen we onze ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement en onze ISO 14001 certificering voor milieumanagement.

Hoewel er enkele administratieve wijzigingen plaatsvinden, blijven de vertrouwde aspecten van onze dienstverlening intact. Marinka Bronne-Bakker, het gezicht van Leba Sport, zal als Manager Sport in dienst treden bij De Ridder. Oprichter Leo Bakker gaat na 36 jaar trouwe inzet genieten van zijn welverdiende pensioen. Zijn bijdrage aan een gezond en actief Nederland is groots. Zijn naam blijft verbonden aan sport, spel en ontspanning. De Ridder BV zal namelijk het assortiment van sport, spel en ontspanning onder de merknaam Leba Sport op de markt brengen, waardoor het merk een welverdiende plek in de sector krijgt. Ook de website lebasport.nl blijft in de lucht met een bijzonder uitgebreid assortiment.

 

Wij kijken uit naar een voortzetting van de fijne samenwerking en zijn enthousiast om onze klanten ook in de toekomst te voorzien van alles op het gebied van sport, gezondheid en beweging.

Vacatures

De Ridder, een innovatieve werkplek waar we jou waarderen.

We bieden een dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontplooien en met ons mee kunt groeien. Als jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht, collegiaal en gepassioneerd bent, geloven we dat jij bij ons het verschil kunt maken.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Voor meer informatie over de  acquisitie, interviewverzoeken of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Leah Barsema, Commercieel Manager – divisie Hygiëne De Ridder via le**********@de********.nl of +31 (0)629 357 851

Laatste nieuws